Voor modellen

Ben je model? Dan is deze pagina voor jou bedoeld.

Voor modelfotografie ben je minstens met twee. Voor tal van projecten ben ik regelmatig op zoek naar avontuurlijke en vlotte modellen. Ben je zo iemand? Heb je interesse? Neem dan zeker contact met me op. Op deze pagina lees je alvast enkele mogelijkheden voor een eerste samenwerking. Hopelijk tot binnenkort...

PERFECTIONIST

Als we iets doen, dan kunnen we dat even goed zo goed mogelijk doen. Ik streef naar optimale resultaten. Als je zelf ook ambitie en goesting hebt om iets moois te creëren, dan maak ik graag kennis met jou.

MET PLEZIER

Natuurlijk gaan we voor knallende foto's. Maar intussen mag het ook aangenaam werken zijn. Ik werk liefst in een ontspannen sfeer, want dat komt de foto's altijd ten goede.

SHOW ME THE MONEY?

Voor testshoots en startersshoots werk ik altijd TFCD. Iedereen draagt zijn eigen kosten, niemand wordt betaald. Je doet mee uit interesse en enthousiasme en wordt betaald met foto's.

TESTSHOOT

Alleen door het continu verbeteren van je technieken blijf je scherp. En scherpte is natuurlijk van belang voor een fotograaf.

 

 

Een testshoot is een middel om nieuwe modellen te leren kennen, nieuwe locaties uit te testen en nieuwe technieken te gebruiken. Als model ga je naar huis met enkele foto's die geschikt zijn voor je portfolio, en een kans op verdere (betaalde) samenwerkingen. Voor betaalde opdrachten of workshops werk ik steeds met modellen die ik al eerder gezien heb. Ik moet immers zeker zijn dat ik op die modellen echt kan rekenen. Een testshoot vooraf is dus sowiso een must.

Interesse om te testshooten? Laat het me weten. 


Volgende editie...

Datum wordt bepaald in samenspraak met het model.

Binnenkort nieuwe data beschikbaar.

GROEPSSHOOT

Conceptueel krijgt de volgende groepsshoot stilaan vorm. Zin om mee te doen met een uniek projectje?

 

 

In het verleden organiseerde ik al enkele keren een fotoshoot met een hele groep modellen en meerdere visagistes. De bedoeling is steeds we een paar knalfoto's realiseren met de hele groep, waartoe je anders nooit de kans zou krijgen. Daarnaast, omdat make-up en styling veel tijd in beslag neemt voor iedereen, kan er doorheen de dag, tijdens het omkleden en veranderen van make-up, in kleinere groepen worden gewerkt. Tot nu toe was het elke keer een bijzondere belefenis.


Volgende editie...

Momenteel denk ik volop na over concepten voor de volgende editie. 

Als je zin hebt om erbij te zijn, laat het me dan gerust weten per mail of via de contactpagina.

STARTSHOOT

 

Nog nooit voor de lens gestaan?

Nieuw talent moet je altijd een kans geven, toch? Als je weinig of geen ervaring hebt met voor de lens staan, maar het toch eens wil proberen, kan je je altijd aanmelden. Ik nodig om de paar maanden een aantal starters uit op een startersdag.

Je wordt ruim op voorhand geïnformeerd wanneer de datum wordt geprikt. Op dat moment kan je beslissen of je zal deelnemen of niet.

Een startersshoot is GRATIS! En je krijgt uiteraard enkele digitale foto's om je portfolio mee op te starten.

Je mag zeker een kennis, vriend, vriendin of ouder meebrengen naar de shoot.

Startersdagen zijn bijna altijd op een zaterdag en gaan door in een fotostudio in Mechelen. 

 

Volgende editie...

Wie zich heeft aangemeld met interesse krijgt binnenkort een mail met de volgende datum. 

 

Ter info: Voor minderjarigen is goedkeuring van de ouders vereist. Bovendien werk ik niet samen met minderjarigen zonder dat minstens één ouder ter plaatse is. Logisch natuurlijk. Dus, als je jonger bent dan 18 en je wil deelnemen, zorg dan dat je ouders hiervan op de hoogte zijn en dat ze meekomen. Terwijl jij aan het shooten bent, kunnen zij een drankje nuttigen. Ideaal, toch?

INSCHRIJVEN?

Dat kan via deze link. Contact opnemen